Ξαναρχίζει πτήσεις ‘touchdown’ η AnadoluJet

Ξαναρχίζει πτήσεις ‘touchdown’ η AnadoluJet

αεροπορική εταιρεία AnadoluJet θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει πτήσεις από το Λονδίνο προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου με στιγμιαία στάση (touchdown) στην Τουρκία, μεταδίδει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, επικαλούμενη είδηση που δημοσιεύτηκε στην αγγλική ιστοσελίδα t-vine.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η AnadoluJet, που είναι θυγατρική των Τουρκικών Αερογραμμών, θα ξεκινήσει πτήσεις στις 31 Οκτωβρίου και πλέον δεν θα απαιτείται από τους επιβάτες να κατεβαίνουν από το αεροπλάνο στην Τουρκία, για έλεγχο ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πλεονασματικός ο προϋπολογισμός του Κράτους - «Περισσότερες δαπάνες για αναπτυξιακά έργα αλλά και για την κοινωνική πολιτική»

ΠτΔ: Πλεονασματικός ο προϋπολογισμός του Κράτους - «Περισσότερες δαπάνες για αναπτυξιακά έργα αλλά και για την κοινωνική πολιτική»

Στα θετικά αποτελέσματα της πολιτικής της Κυβέρνησης στην οικονομία, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος προεδρεύει απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE