ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έσβησε» ο 36χρονος που ξυλοκοπήθηκε στην Πάφο - Εξετάζεται φόνος εκ προμελέτης

«Έσβησε» ο 36χρονος που ξυλοκοπήθηκε στην Πάφο - Εξετάζεται φόνος εκ προμελέτης

«Έσβησε» ο 36χρονος που έπεσε θύμα απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, στην επαρχία Πάφου.

Ο 36χρονος Σύρος μετά από επίθεση που είχε δεχθεί από ομοεθνείς του, στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Πάφου, νοσηλευόταν διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

Υπενθυμίζεται ότι, ο 36χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμά του στην Πάφο, όταν δέχθηκε επίθεση από ομοεθνείς του, οι οποίοι είχαν παραβιάσει την πόρτα εισόδου. Ακολούθως τον χτύπησαν, προκαλώντας του βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ακολούθως, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα κρανίου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το θύμα είχε υποβληθεί  σε νευροχειρουργική κρανιεκτομή και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης υπέκυψε στα τραύματα του.

Είχε συλληφθεί την επόμενη μέρα ένας 27χρονος συμπατριώτης του εναντίον του οποίου είχε εξασφαλισθεί διάταγμα κράτησης οκτώ ημέρων, ενώ χθες συνελήφθη και ένας 21χρονος επίσης Σύρος.

Το πρωί της Τετάρτης η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε 21χρονο, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ είχε προηγηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου η σύλληψη 27χρονου.

Και οι δυο αντιμετωπίζουν πλέον την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις έρευνες.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 36χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top