Ιωάννα Τούνη: Κάνει υπέρηχο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε βιντεοκλήση

Ιωάννα Τούνη: Κάνει υπέρηχο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε βιντεοκλήση

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του γιου τους. Το ζευγάρι που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου του. Η Ιωάννα Τούνη από την ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μοιράζεται στιγμιότυπα με τους followers της και εκφράζει τα συναισθήματά της για το πώς βιώνει αυτή την κατάσταση.

Μάλιστα πρόσφατα η instagrammer αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου! Η ίδια όμως αγχώνεται καθώς, έχει αφήσει πολλές εκκρεμότητες, όπως το παιδικό δωμάτιο το οποίο δεν έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής.

Χθες επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της για τον καθιερωμένο υπέρηχο. Αυτή τη φορά όμως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν κατάφερε να βρίσκεται στο πλευρό της, εκείνη όμως βρήκε τον τρόπο αν βρίσκεται κοντά της.


«Και παράλληλα βιντεοκλήση με τον χαζομπαμπά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE