ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχιαστικά λόγια από Κύπριο πατέρα 11χρονου αγοριού – «Χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου και ξεκινάς»

Ανατριχιαστικά λόγια από Κύπριο πατέρα 11χρονου αγοριού – «Χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου και ξεκινάς»

Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ένα πατέρα που μοιράζεται την περιπέτεια υγείας στην οικογένεια του έχει γίνει viral με τα όσα εξιστορεί.

Ο κύριος Μάρκος Κυριακίδης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook θέλησε να μοιραστεί τα όσα ήρθαν στον δρόμο του, όταν ξαφνικά ο 11χρονος γιος του διαγνώσθηκε με ανωμαλία στην καρδία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτηση του, η επιλογή εγχείρησης ανοικτής καρδιάς ήταν μονόδρομος με τον ίδιο να νιώθει ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Απεγνωσμένα λοιπόν ο κ. Κυριακίδης ξεκίνησε τη δική του έρευνα έτσι ώστε να βοηθήσει το παιδί του και να του παρέχει το καλύτερο δυνατό.

Ο ίδιος περιγράφει το πόσο δύσκολο είναι ένας γονιός να βιώνει μία τέτοια κατάσταση, ωστόσο μέσα από την έρευνα του κατάφερε να εντοπίσει τον κατάλληλο ιατρό αλλά και προσωπικό που όπως αναφέρει με ενσυναίσθηση, υπομονή και σαν ακούραστοι φύλακες βρίσκονταν στο πλευρό του παιδιού του.

Η εν λόγω ανάρτηση έχει κοινοποιηθεί από δεκάδες πολίτες με αρκετό κόσμο να ταυτίζεται αλλά και να αντλεί δύναμη από τα όσα έγραψε ο πατέρας του 11χρονου παιδιού.

Δείτε την σχετική ανάρτηση παρακάτω:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top