Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου την επόμενη εβδομάδα

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου την επόμενη εβδομάδα

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης θα πραγματοποιούνται από τις 10 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «την περίοδο 10/10/2022 – 14/10/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι και την έξοδο Κοφίνου».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει εναλλάξ η μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση Κοφίνου – Λάρνακα σε απόσταση 3 περίπου χιλιομέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με κατάλληλη σήμανση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE