LIFESTYLE

The Watcher: Το νέο θρίλερ του Ράιαν Μέρφι έρχεται στο Netflix - Δείτε το τρέιλερ

The Watcher: Το νέο θρίλερ του Ράιαν Μέρφι έρχεται στο Netflix - Δείτε το τρέιλερ

Μία νέα μίνι σειρά του Ράιαν Μέρφι με τίτλο «The Watcher» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στο Netflix, με πρωταγωνιστές τους Ναόμι Γουότς και Μπόμπι Καναβάλε και πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Το «The Watcher» ακολουθεί την οικογένεια του Ντιν και της Νόρα. Το ζευγάρι έχει μόλις αποκτήσει το σπίτι των ονείρων του στα προάστια της πόλης. Ετοιμάζονται λοιπόν για την μετακόμιση και για να ξεκινήσουν την καινούρια τους ζωή εκεί. Προς έκπληξή τους όμως διαπιστώνουν πως η γειτονιά που τους περιμένει εκεί δεν είναι τόσο φιλόξενη, παρά τα όσα πίστευαν. Οι συγκρούσεις δεν αργούν να εμφανιστούν και οι δυο τους αρχίζουν να υποψιάζονται πως κάθε σπίτι κρύβει τα δικά του μυστικά. Οι υποψίες τους ξεκινούν να επιβεβαιώνονται όταν ξεκινούν λαμβάνουν περίεργα γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται ως «The Watcher». Προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, ανακαλύπτουν και τα υπόλοιπα μυστικά της περίεργης γειτονιάς τους.

Η μίνι σειρά αφορμάται από μία ιστορία που είχε κάνει τον γύρο των εφημερίδων μερικά χρόνια πριν και είχε ταράξει την ζωή της οικογένειας Μπροάντους. Παρά τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν τότε προσπαθώντας να βρουν ποιος στέλνει αυτά τα γράμματα, η αλήθεια δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Τα στοιχεία του DNA αλλά και οι μαρτυρίες των προηγούμενων ενοικιαστών δυστυχώς δεν βοήθησαν στο να λυθεί το συγκεκριμένο μυστήριο. Η οικογένεια Broaddus, παρ’όλα αυτά, φρόντισε να μετακομίσει άμεσα και να μείνει μακριά από αυτό το σπίτι. Η ιστορία στην πραγματικότητα συγκαταλέγεται πλέον σε όλα τα ανεξήγητα μυστήρια και τις άλυτες υποθέσεις που γνωρίζουμε έως σήμερα.

Τo «The Watcher» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top