Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

«Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού», ανέφερε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής. Να σημειωθεί ότι μία από τις εργαζόμενες στον οίκο ανοχής αναγνώρισε τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο ως πελάτη.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον Alpha υπάρχουν μαρτυρίες από τη γειτονιά που αναφέρουν ότι η μητέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο συναντούσε άγνωστους άνδρες στην περιοχή, έχοντας μαζί της το παιδί. Στη συνέχειατο κοριτσάκι έφευγε μαζί τους για λίγη ώρα και μετά επέστρεφε.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




