Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Πυροβόλησαν υπαλλήλους της Μονάδας Φωτοεπισήμανσης

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Πυροβόλησαν υπαλλήλους της Μονάδας Φωτοεπισήμανσης

Απόπειρα φόνου εναντίον δύο υπαλλήλων της Μονάδας Φωτοεπισήμανσης διαπράχθηκε γύρω στις 11.35 το βράδυ χθες, όταν αυτοί βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, ενώ τα πιο πάνω πρόσωπα ηλικίας 44 και 32 ετών βρίσκονταν εντός του σταθμευμένου τους οχήματος, σε υπηρεσία για έλεγχο τροχαίων παραβάσεων μέσω του συστήματος Φωτοεπισήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, άκουσαν δύο δυνατούς κρότους ενώ ταυτόχρονα θρυμματίστηκε το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού του εν λόγω οχήματος.

Ο 44χρονος εκκίνησε αμέσως το όχημα και κατευθύνθηκε προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αφού τόσο αυτός όσο και ο 32χρονος συνοδηγός έφεραν τραύματα στο πίσω μέρος της κεφαλής τους.

Οι δύο άντρες εξετάστηκαν από τον επι καθήκοντι ιατρό και διαπιστώθηκε ότι και οι δύο έφεραν εκδορές στο κεφάλι. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο αυτοκίνητο, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να φέρει σημάδια από κυνηγετικό όπλο.

Η σκηνή αποκλείστηκε ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνά την υπόθεση, για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.        

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE