«Έσβησε» ο μικρός Ζαχαρίας - Πάλεψε γενναία - «Καλό σου ταξίδι, σε αγαπήσαμε και θα σε θυμόμαστε»

«Έσβησε» ο μικρός Ζαχαρίας - Πάλεψε γενναία  - «Καλό σου ταξίδι, σε αγαπήσαμε και θα σε θυμόμαστε»

Στη γειτονιά των Αγγέλων βρίσκεται ο μικρός Ζαχαρίας ο οποίος πάλεψε γενναία.

Τα θλιβερά νέα έγιναν γνωστά μετά από ανάρτηση του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας, μέσα από την οποία αποχαιρέτησε τον μικρό Ζαχαρία.

«Καλό σου ταξίδι, μικρέ μας Ζαχαρία Σε αγαπήσαμε και θα σε θυμόμαστε. Και όσο θα σε θυμόμαστε, θα είσαι μαζί μας. Η οικογένεια του Παιδογκολογικού θρηνεί. Ο πόνος μας, ανείπωτος. “Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους… … Δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά. Μένουν στο σπίτι κι έχουν μια ξέχωρη προτίμηση να παίζουν στον κλεισμένο διάδρομο και κάθε μέρα μεγαλώνουν μέσα στην καρδιά μας, τόσο που ο πόνος κάτω απ’ τα πλευρά μας, δεν είναι πια απ΄τη στέρηση μα απ’ την αύξηση.», αναφέρει η ανάρτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.