LIKE ONLINE

Ραδιοφωνική παραγωγός προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αραχνοφοβία - Λιποθύμησε live - Δείτε βίντεο

Ραδιοφωνική παραγωγός προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αραχνοφοβία - Λιποθύμησε live - Δείτε βίντεο

Τρόμαξε κόσμο η ραδιοφωνική παραγωγός Erin Molan στην Αυστραλία, η οποία προσπάθησε να αντιμετωπίσει την αραχνοφοβία της, αλλά από τον φόβο της δεν τα κατάφερε και λιποθύμησε.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή την οποία κάλυπταν και με εικόνα, πήγαν αράχνες με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον φόβο τους, όσοι τρομάζουν ακόμα και στη θέα τους. Η Molan όμως άρχισε να μην αισθάνεται καλά, ακόμα και την ώρα που η διπλανή της (επίσης με αραχνοφοβία) κρατούσε μία αράχνη στην παλάμη της.

«Θα μας βάλουν αράχνες πάνω μας», είπε τρέμοντας, με τον άντρα που τις είχε να συνιστά να μείνουν ψύχραιμοι και να αναπνέουν.

Η Molan άρχισε να αναπνέει βαριά, μόνο και μόνο στη θέα της αράχνης, με τον υπεύθυνο να της λέει «μπορούμε να σταματήσουμε αν το θες. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις ασφαλής και άνετα». Το ίδιο της είπε και ο συνάδελφός της Hughesy.

Η Molan έδειχνε όμως αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον φόβο της. Εκεί που συνέχισε να αναπνέει βαριά και να προσπαθεί να συνέλθει, ξαφνικά κατέρρευσε.

«Πρέπει να πάμε σε ένα διάλειμμα, πάμε σε ένα διάλειμμα, σίγουρα. Πρέπει να πάμε σε ένα διάλειμμα», είπε τρομοκρατημένος ο Hughesy, λέγοντας στη συνέχεια σε όλους να βγουν από το στούντιο.

Η Molan, μόλις συνήλθε ζήτησε συγγνώμη και αγκάλιασε την ακροατή, ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή έκανε μία ανάρτηση λέγοντάς την γενναία που αντιμετώπισε τους φόβους της.

Δείτε βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hughesy, Ed & Erin (@hughesyedanderin)

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top