Συνελήφθησαν άλλα δύο πρόσωπα για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Συνελήφθησαν άλλα δύο πρόσωπα για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Χειροπέδες πέρασαν σήμερα (16/10) το πρωί, μέλη του κλάδου διερεύνησης σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και του ΟΠΕ Λευκωσίας, σε άλλα δύο πρόσωπα με καταγωγή από το Κονγκό, που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες ότι, τα εν λόγω πρόσωπα σχετίζονται με την συγκεκριμένη υπόθεση, η Αστυνομία προχώρησε σε έφοδο σε σπίτι στην Αγλαντζιά.

Οι δυο άντρες, ηλικίας 27 και 28 ετών, οδηγήθηκαν στα γραφεία του κλάδου διερεύνησης σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, όπου και θα ανακριθούν ενώ δεν αποκλείεται εντός την ημέρας να οδηγηθούν και ενώπιον του δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, στη σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού στη Λευκωσία προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομία για διερεύνηση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Η σύλληψη προέκυψε μετά από καταγγελία 17χρονης ότι το βράδυ της περασμένης Τρίτης είχε πέσει θύμα βιασμού από αριθμό προσώπων.

Μάλιστα, η 17χρονη, που φιλοξενείτε σε στέγη, κατήγγειλε ότι αρχικά τρία πρόσωπα την προσέγγισαν σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας. Ακολούθως την πήγαν σε άλλο χώρο όπου την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE