ΔΙΕΘΝΗ

Ισχυρές εκρήξεις στο Κίεβο – Ήχησαν σειρήνες για αεροπορική επιδρομή - Δείτε βίντεο

Ισχυρές εκρήξεις στο Κίεβο – Ήχησαν σειρήνες για αεροπορική επιδρομή - Δείτε βίντεο

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται, χωρίς να διαφαίνεται κανένα σημάδι αποκλιμάκωσης. Οι εκτεταμένοι βομβαρδισμοί στο Κίεβο φαίνεται ότι συνεχίζονται και σήμερα (17.10.2022), καθώς υπάρχουν πληροφορίες για ισχυρές εκρήξεις.

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP) και του Reuters, που καλύπτουν τον πόλεμο στην Ουκρανία, αναφέρουν ότι το πρωί της Δευτέρας (17.10.2022) στο Κίεβο ακούστηκαν τουλάχιστον τρεις ισχυρές εκρήξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε την είδηση, κάνοντας λόγο για τέσσερις εκρήξεις.

Οι εκρήξεις στο Κίεβο ακούστηκαν στις 06:35, στις 06:45 και στις 06:58 (τοπικές ώρες και ώρες Ελλάδας). Λίγο νωρίτερα, είχαν ακουστεί οι σειρήνες της αεράμυνας. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ, ότι οι επιθέσεις γίνονται με drone καμικάζι που έχει προμηθευτεί η Ρωσία από το Ιράν.

Ο επικεφαλής των υπηρεσιών της ουκρανικής προεδρίας, ο Αντρίι Γέρμακ, σε ανάρτησή του στο Telegram έκανε λόγο για επιθέσεις με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα-καμικάζι. «Οι Ρώσοι νομίζουν πως αυτό θα τους βοηθήσει», αναφέρει ο Ουκρανός αξιωματούχος.

Σημειώνεται ότι οι βομβαρδισμοί καταγράφονται μία εβδομάδα ακριβώς μετά από τα εκτεταμένα ρωσικά πυραυλικά πλήγματα στο Κίεβο.

Σε ανάρτησή στο Twitter, το πρακτορείο NEXTA αναφέρει ότι τα νέα χτυπήματα από της αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσίας σημειώθηκαν σε βιομηχανικές υποδομές και μια φαρμακευτική αποθήκη που βρίσκονταν στην περιοχή Mykolaiv.

Εικόνα

Ο δήμαρχος του Κιέβου, ο Βιτάλι Κλίτσκο, έκανε λόγο για εκρήξεις στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με ανάρτηση του στο Telegram, έχουν χτυπηθεί πολυκατοικίες και σωστικά συνεργεία έχουν ήδη σπεύσει επιτόπου.

 

Εικόνα

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media δείχνουν τις ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (17.10.2022) στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Η γνησιότητα τους ωστόσο δεν μπορεί να διαπιστωθεί.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top