ΔΙΕΘΝΗ

Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει να καλυφθεί για να γλιτώσει από drone kamikazi στο Κίεβο - Δείτε βίντεο

Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει να καλυφθεί για να γλιτώσει από drone kamikazi στο Κίεβο - Δείτε βίντεο

Ώρες πανικού ζει για άλλη μια φορά το πρωί της Δευτέρας (17/10) η πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, μετά το μπαράζ επιθέσεων με drone kamikazi από τη ρωσική πλευρά.

Μέχρι στιγμής από την νέα επίθεση, τη δεύτερη μεγαλύτερη μετά από αυτή που σημειώθηκε πριν από μια εβδομάδα αφήνοντας πίσω της νεκρούς και τραυματίες, δεν υπάρχουν θύματα με τον τρόμο, όμως, να έχει επιστρέψει εκ νέου στην πόλη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως περιγράφουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, παιδιά που περνούν τα βράδια τους στα καταφύγια και ετοιμάζονταν να πάνε σχολείο, έντρομα κρύβονται στα καταφύγια παρακολουθώντας τις δραματικές εξελίξεις μέσω των social media.

Τον πανικό και τον τρόμο στο Κίεβο αποτύπωσε με τον πιο δραματικό τρόπο η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ, Αδαμαντία Λιόλιου, η οποία ήταν σε ζωντανή σύνδεση όταν υπήρξε νέος συναγερμός για πιθανή επίθεση με drone.


Στο βίντεο φαίνονται άνθρωποι που βρίσκονταν στον δρόμο κοντά στην πλατεία Μαϊντάν του Κιέβου ξαφνικά να τρέχουν αναζητώντας ένα καταφύγιο. «Κάτι είδαν, έρχεται νέο drone, τρέχουν όλοι σε πρόχειρο καταφύγιο» περιέγραψε τις σκηνές από την πλευρά της η Ελληνίδα δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο: 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top