Δίνει εξηγήσεις ο Αναστασιάδης για την δήλωση περί τριών συνεργατών - «Ήταν αστεϊσμός»

Δίνει εξηγήσεις ο Αναστασιάδης για την δήλωση περί τριών συνεργατών - «Ήταν αστεϊσμός»

Η εμπλοκή μου στις εκλογικές διεργασίες, έστω και αν είναι γνωστή και δεδηλωμένη η θέση μου ότι υποστηρίζω την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, διακρίνεται από σεβασμό στον θεσμικό ρόλο, που οφείλω να διαδραματίσω, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Απαντούσε σε ερώτηση σχετικά με τα όσα λέγονται αναφορικά με τη δήλωση του την περασμένη Παρασκευή σε εκδήλωση στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια.

"Έχω δηλώσει - και μέχρι σήμερα έχω αποδείξει - ότι η εμπλοκή μου στις εκλογικές διεργασίες, έστω και αν είναι γνωστή και δεδηλωμένη η θέση μου ότι υποστηρίζω την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, διακρίνεται από σεβασμό στον θεσμικό ρόλο που οφείλω να διαδραματίσω", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε πως "η αναφορά μου στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια, και αυτό επιβεβαιώνεται από τα τηλεοπτικά πλάνα, δεν ήταν πάρα ένας αστεϊσμός με βάση τα όσα γράφονται και λέγονται για τους τρεις υποψήφιους".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.