Δίνει εξηγήσεις ο Αναστασιάδης για την δήλωση περί τριών συνεργατών - «Ήταν αστεϊσμός»

Δίνει εξηγήσεις ο Αναστασιάδης για την δήλωση περί τριών συνεργατών - «Ήταν αστεϊσμός»

Η εμπλοκή μου στις εκλογικές διεργασίες, έστω και αν είναι γνωστή και δεδηλωμένη η θέση μου ότι υποστηρίζω την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, διακρίνεται από σεβασμό στον θεσμικό ρόλο, που οφείλω να διαδραματίσω, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Απαντούσε σε ερώτηση σχετικά με τα όσα λέγονται αναφορικά με τη δήλωση του την περασμένη Παρασκευή σε εκδήλωση στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια.

"Έχω δηλώσει - και μέχρι σήμερα έχω αποδείξει - ότι η εμπλοκή μου στις εκλογικές διεργασίες, έστω και αν είναι γνωστή και δεδηλωμένη η θέση μου ότι υποστηρίζω την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, διακρίνεται από σεβασμό στον θεσμικό ρόλο που οφείλω να διαδραματίσω", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε πως "η αναφορά μου στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια, και αυτό επιβεβαιώνεται από τα τηλεοπτικά πλάνα, δεν ήταν πάρα ένας αστεϊσμός με βάση τα όσα γράφονται και λέγονται για τους τρεις υποψήφιους".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE