Ερσίν Τατάρ: «Έχει αναβαθμιστεί το ψευδοκράτος»

Ερσίν Τατάρ: «Έχει αναβαθμιστεί το ψευδοκράτος»

Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ είπε ότι «η τδβκ είναι ένα πολύ σημαντικό τουρκικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο», σύμφωνα με την εφημερίδα «Γκιουνές».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Τατάρ είπε ότι «πολλά παιχνίδια παίχτηκαν για να χωρίσουν τους λαούς της Τουρκίας και της τδβκ», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος, αλλά είπε ότι αυτά τα εμπόδια εξαλείφθηκαν ένα προς ένα και κανείς δεν μπορεί να διαλύσει αυτούς τους δεσμούς.

Μιλώντας σε εκδήλωση εποίκων με καταγωγή από την περιοχή Αντιγιαμάν της Τουρκίας, ο Τατάρ ισχυρίστηκε ότι «η τβδκ έχει φτάσει σε ένα πολύ πιο σημαντικό σημείο στην Ανατολική Μεσόγειο και το καθεστώς της έχει αναβαθμιστεί», προσθέτοντας ότι «η ύπαρξή μας, η χώρα μας και η δημοκρατία μας συζητιούνται στις τέσσερις γωνιές του κόσμου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE