LIFESTYLE

GNTM: «Βγήκαν μαχαίρια» - Τα κλάματα της Μιχαέλας και η κόντρα Γρηγοριάνας - Αλεξίας - Δείτε βίντεο

GNTM: «Βγήκαν μαχαίρια» - Τα κλάματα της Μιχαέλας και η κόντρα Γρηγοριάνας - Αλεξίας - Δείτε βίντεο

Μία ξαφνική αποχώρηση, κλάματα και νέες κόντρες ανάμεσα στα υποψήφια μοντέλα επιφύλασσε το σημερινό επεισόδιο του GNTM.

Λίγο αφότου η Εβελίνα Πετρουγάκη ανακοίνωσε στις υπόλοιπες παίκτριες ότι θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι λόγω προβλημάτων υγείας, η καθημερινότητα των υπόλοιπων διαγωνιζομένων στο σπίτι έχει αρκετές ανατροπές.

Στο επεισόδιο, η Μιχαέλα Νόβακ - Μαρλή ξέσπασε σε κλάματα χωρίς η ίδια να γνωρίζει τον λόγο. Συνομιλώντας με συμπαίκτριά της είπε ότι ίσως να φταίει η κλιμακτήριος που κλαίει και λίγα δευτερόλεπτα μετά, της μίλησε για τις Νάγια, Εβελίνα και Κατερίνα και μία παρεξήγηση που υπήρξε ανάμεσά τους.

Σε άλλο απόσπασμα του επεισοδίου, εμφανίζονται κοπέλες που συζητούν έξω από το σπίτι για την Αλεξία Κούβελα.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη. Η Αλεξία πιστεύω ότι είναι πολύ ψεύτικο αυτό που βγάζει. Το κατάλαβα από τη μέρα που είχα χτυπήσει και κάθε μέρα μου έλεγε πρέπει να φύγεις οικειοθελώς. Και δεν φτάνει αυτό, όταν χτύπησε η Κάτια επέμενε να φύγει κι αυτή γιατί αυτό λέει το συμβόλαιο. Είναι ένα κορίτσι, που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει εδώ» είπε η Γρηγοριάνα Πλύτα και συμπλήρωσε: «Δεν μου αρέσει η κακία και η αρνητική ενέργεια, δεν μπορώ την υποκρισία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η οικειοθελής αποχώρηση της Εβελίνας Πετρουγάκη

H Εβελίνα Πετρουγάκη, ζήτησε νωρίτερα από τις συμπαίκτριές της να μαζευτούν στο καθιστικό για να τους μιλήσει.

Η ίδια αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα γόνατά της και λόγω αυτού αποφάσισε να φύγει από τον διαγωνισμό για να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει την θεραπεία για τα πόδια της.

«Σας μάζεψα δεν μπορώ να συνεχίσω, νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ άλλο. Οπότε αποφάσισα να αποχωρήσω για να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας και να μην έχω περαιτέρω προβλήματα αργότερα» είπε αρχικά η παίκτρια.

«Έχω κάποια θεματάκια με τα γόνατά μου που χρειάζονται αγάπη, στοργή και ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν γιατί τώρα απλά τα βασανίζω εγώ και αυτά ανταποδίδουν» πρόσθεσε τέλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top