«Βεβαρημένη η κατάσταση» του Αρχιεπισκόπου - Ο προσωπικός γιατρός του στο ThemaOnline

«Βεβαρημένη η κατάσταση» του Αρχιεπισκόπου - Ο προσωπικός γιατρός του στο ThemaOnline

Απαντώντας στα δημοσιεύματα για δύσκολες ώρες όσον αφορά την υγεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β΄, ο προσωπικός γιατρός του Δρ. Ιωσήφ Κάσιος επιβεβαίωσε στο ThemaOnline ότι η κατάστασή του είναι «επιβαρυμένη».

«Είναι γνωστό ότι ο Αρχιεπίσκοπος πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Του προσφέρεται ιατρική φροντίδα στην Αρχιεπισκοπή και επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον», ανέφερε ο Δρ. Κάσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίσιμες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο - «Κύριε δείξε έλεος»

Ερωτηθείς εάν υπάρχει επιδείνωση της κατάστασής του, ο Δρ. Κάσιος απάντησε πως «υπάρχουν σκαμπανεβάσματα» και βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE