ΚΥΠΡΟΣ

Στην καρδιά των γεγονότων το Omega την ημέρα των εκλογών

Στην καρδιά των γεγονότων το Omega την ημέρα των εκλογών

Το OMEGA, παρουσιάζει την κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις της μεγάλης ημέρας των Προεδρικών Εκλογών από το πρώτο λεπτό, με όλες τις λεπτομέρειες από την καρδιά των γεγονότων.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ

O Ονούφριος Σωκράτους και η Στέλλα Σάββα στις 8:00 το πρωί, μας ενημερώνουν για όλη τη διαδικασία ψηφοφορίας, με ζωντανές συνδέσεις εκεί όπου ψηφίζουν οι υποψήφιοι, οι πολιτικοί αρχηγοί και οι πολίτες. Με καλεσμένους στο στούντιο και ρεπορτάζ, έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τους πολίτες.

OMEGA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η μεγάλη εκλογική βραδιά του OMEGA στις 16:30 με τους Μιχάλη Παυλίδη και Σωτήρη Παρούτη, μας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό την αγωνία στα επιτελεία των δύο υποψηφίων και τις εκτιμήσεις των καλεσμένων τους.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ EXIT POLL

Στις 18:00 το μεγάλο exit poll, με τον Παναγιώτη Παναγιώτου, που προέβλεψε με ακρίβεια τα αποτελέσματα του Α’ γύρου, θα μας παρουσιάσει την πρόβλεψη από την εταιρεία Pulse Market Research για τον νέο Πρόεδρο.

Στο στούντιο ο εκλογολόγος Στράτος Φαναράς αναλύει τα εκλογικά αποτελέσματα και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσαλακός σχολιάζει την επόμενη ημέρα.

Μάθετε πρώτοι και με ασφάλεια τα αποτελέσματα για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας από το OMEGA CHANNEL

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top