Ουκρανία: Ηχούν ξανά οι σειρήνες στο Κίεβο - Σε καταφύγια ο Νίκος Δένδιας

Ουκρανία: Ηχούν ξανά οι σειρήνες στο Κίεβο - Σε καταφύγια ο Νίκος Δένδιας

Οι δυο υπουργοί έχουν, για την ώρα, μεταβεί σε καταφύγια. Εκτός απροόπτου, ο Νίκος Δένδιας αναμένεται να συναντηθεί εντός της ημέρας και με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Νωρίτερα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ομάδας Ελληνοουκρανικής Φιλίας του Ουκρανικού Κοινοβουλίου, T.Plachkova, τον Πρύτανη του Κρατικού Πανεπιστημίου Μαριούπολης, M.Trofymenko, και την Επιτετραμμένη της Πρεσβείας της Κύπρους, Λ. Θεμιστοκλέους.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE