Τους «τσάκωσαν» με παράνομα τσιγάρα και ναργιλέ στο οδόφραγμα - Πρόστιμο χιλιάδες ευρώ

Τους «τσάκωσαν» με παράνομα τσιγάρα και ναργιλέ στο οδόφραγμα - Πρόστιμο χιλιάδες ευρώ

Μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με Τελωνειακούς Λειτουργούς, ανέκοψαν χθες το απόγευμα στο οδόφραγμα Ζώδειας, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στις αποσκευές δύο γυναικών, εντοπίστηκε ποσότητα καπνού ναργιλέ, βάρους 25 κιλών, καθώς επίσης και 69 κούτες τσιγάρα.

Στις δύο γυναίκες επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 14,500 ευρώ, ενώ τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν από τις Τελωνειακές αρχές.

Οι δύο γυναίκες δεν ήταν σε θέση να καταλάβουν το χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν από τους Τελωνειακούς Λειτουργούς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE