Τους «τσάκωσαν» με παράνομα τσιγάρα και ναργιλέ στο οδόφραγμα - Πρόστιμο χιλιάδες ευρώ

Τους «τσάκωσαν» με παράνομα τσιγάρα και ναργιλέ στο οδόφραγμα - Πρόστιμο χιλιάδες ευρώ

Μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με Τελωνειακούς Λειτουργούς, ανέκοψαν χθες το απόγευμα στο οδόφραγμα Ζώδειας, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στις αποσκευές δύο γυναικών, εντοπίστηκε ποσότητα καπνού ναργιλέ, βάρους 25 κιλών, καθώς επίσης και 69 κούτες τσιγάρα.

Στις δύο γυναίκες επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 14,500 ευρώ, ενώ τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν από τις Τελωνειακές αρχές.

Οι δύο γυναίκες δεν ήταν σε θέση να καταλάβουν το χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν από τους Τελωνειακούς Λειτουργούς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE