Τους «τσάκωσαν» με παράνομα τσιγάρα και ναργιλέ στο οδόφραγμα - Πρόστιμο χιλιάδες ευρώ

Τους «τσάκωσαν» με παράνομα τσιγάρα και ναργιλέ στο οδόφραγμα - Πρόστιμο χιλιάδες ευρώ

Μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με Τελωνειακούς Λειτουργούς, ανέκοψαν χθες το απόγευμα στο οδόφραγμα Ζώδειας, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στις αποσκευές δύο γυναικών, εντοπίστηκε ποσότητα καπνού ναργιλέ, βάρους 25 κιλών, καθώς επίσης και 69 κούτες τσιγάρα.

Στις δύο γυναίκες επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 14,500 ευρώ, ενώ τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν από τις Τελωνειακές αρχές.

Οι δύο γυναίκες δεν ήταν σε θέση να καταλάβουν το χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν από τους Τελωνειακούς Λειτουργούς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE