Σου κόβει την ανάσα! - Το 40μετρο Anyuta από το πρωί στην θαλάσσια περιοχή Ladies Mile (φωτογραφίες)

Σου κόβει την ανάσα! - Το 40μετρο Anyuta από το πρωί στην θαλάσσια περιοχή Ladies Mile (φωτογραφίες)

Το υπερμέγεθες και υπερπολυτελές σκάφος αναψυχής Anyuta βρίσκεται από το πρωί (15/07) στη θαλάσσια περιοχή του Ladies Mile.

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές παραθέτουμε φωτογραφία που μας απέστειλε λουόμενος στην περιοχή.


Η θέα του και μόνο κόβει την ανάσα αφού έχει μήκος 40 μέτρα. Έχει ναυπηγηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στο ναυπηγείο του Ντόρσετ και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του το 2014.

Το Anyuta μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα σε 6 πολυτελή υπνοδωμάτια. Έχει δυο κινητήρες ντίζελ με διπλές προπέλες και έχει ταχύτητα 25 κόμβους. 

Έχει αποθηκευτικό χώρο για 4,950 λίτρα φρέσκου νερού.

Πρόσφατα ο Έντι Τζόρνταν, το αφεντικό της Jordan, πρώην ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, αγόρασε ένα πανομοιότυπο σκάφος. Του στοίχισε 32 εκατομμύρια στερλίνες και είχε μέχρι και night club.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE