Σου κόβει την ανάσα! - Το 40μετρο Anyuta από το πρωί στην θαλάσσια περιοχή Ladies Mile (φωτογραφίες)

Σου κόβει την ανάσα! - Το 40μετρο Anyuta από το πρωί στην θαλάσσια περιοχή Ladies Mile (φωτογραφίες)

Το υπερμέγεθες και υπερπολυτελές σκάφος αναψυχής Anyuta βρίσκεται από το πρωί (15/07) στη θαλάσσια περιοχή του Ladies Mile.

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές παραθέτουμε φωτογραφία που μας απέστειλε λουόμενος στην περιοχή.


Η θέα του και μόνο κόβει την ανάσα αφού έχει μήκος 40 μέτρα. Έχει ναυπηγηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στο ναυπηγείο του Ντόρσετ και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του το 2014.

Το Anyuta μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα σε 6 πολυτελή υπνοδωμάτια. Έχει δυο κινητήρες ντίζελ με διπλές προπέλες και έχει ταχύτητα 25 κόμβους. 

Έχει αποθηκευτικό χώρο για 4,950 λίτρα φρέσκου νερού.

Πρόσφατα ο Έντι Τζόρνταν, το αφεντικό της Jordan, πρώην ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, αγόρασε ένα πανομοιότυπο σκάφος. Του στοίχισε 32 εκατομμύρια στερλίνες και είχε μέχρι και night club.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη να συναντηθεί το συντομότερο δυνατόν με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, επιβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

BEST OF TOTHEMAONLINE