Σου κόβει την ανάσα! - Το 40μετρο Anyuta από το πρωί στην θαλάσσια περιοχή Ladies Mile (φωτογραφίες)

Σου κόβει την ανάσα! - Το 40μετρο Anyuta από το πρωί στην θαλάσσια περιοχή Ladies Mile (φωτογραφίες)

Το υπερμέγεθες και υπερπολυτελές σκάφος αναψυχής Anyuta βρίσκεται από το πρωί (15/07) στη θαλάσσια περιοχή του Ladies Mile.

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές παραθέτουμε φωτογραφία που μας απέστειλε λουόμενος στην περιοχή.


Η θέα του και μόνο κόβει την ανάσα αφού έχει μήκος 40 μέτρα. Έχει ναυπηγηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στο ναυπηγείο του Ντόρσετ και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του το 2014.

Το Anyuta μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα σε 6 πολυτελή υπνοδωμάτια. Έχει δυο κινητήρες ντίζελ με διπλές προπέλες και έχει ταχύτητα 25 κόμβους. 

Έχει αποθηκευτικό χώρο για 4,950 λίτρα φρέσκου νερού.

Πρόσφατα ο Έντι Τζόρνταν, το αφεντικό της Jordan, πρώην ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, αγόρασε ένα πανομοιότυπο σκάφος. Του στοίχισε 32 εκατομμύρια στερλίνες και είχε μέχρι και night club.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE