Τζέισον Μομόα: Ψαρεύει σχεδόν γυμνός και τα σχόλια «οργιάζουν» - Κάνουν έκκληση να μετακινήσει το ψάρι - Φωτογραφία

Τζέισον Μομόα: Ψαρεύει σχεδόν γυμνός και τα σχόλια «οργιάζουν» - Κάνουν έκκληση να μετακινήσει το ψάρι - Φωτογραφία

Δεν είναι τυχαία ο Aquaman. Ο Τζέισον Μομόα άφησε λίγα στη φαντασία, σε ένα ταξίδι για ψάρεμα με τους φίλους του στη Χαβάη.

Ο 43χρονος εμφανίστηκε σε βίντεο από την απόδραση στην πατρίδα του, φορώντας ένα κομμάτι υφάσματος που μόλις κάλυπτε τα εντελώς απαραίτητα.

«Μεγάλο μάχαλο στον καπετάνιο Χόπερ και τον Τζέι που μας βοήθησαν να πιάσουμε μερικά aku (σ.σ παλαμίδες στη Χαβάη)» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

Σε άλλο Instagram Story, ο Μομόα έκανε περιβαλλοντική έκκληση κατά της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών μιας χρήσης. «Είμαι εδώ στη Χαβάη τώρα και βλέπω την κατάσταση στους ωκεανούς μας, είναι τόσο θλιβερό. Σας παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε για να περιορίσετε τη χρήση πλαστικών μιας χρήσης στις ζωές μας... Βοηθήστε, τα πλαστικά μπουκάλια είναι γελοία. Αλόχα».

Η εμφάνιση του Μομόα προκάλεσε τα πειράγματα των follower του. «Αυτό το άουτφιτ είναι για'μένα» έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας δεύτερος σχολίασε «για βγάλε αυτό το ψάρι από τη μέση, θέλω να δω κάτι».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE