Οσα ισχυρίζεται η ΟΥΝΦΙΚΥΠ για το επεισόδιο στη νεκρά ζώνη

Οσα ισχυρίζεται η ΟΥΝΦΙΚΥΠ για το επεισόδιο στη νεκρά ζώνη

Η παρουσία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ απέτρεψε να υπάρξει οποιαδήποτε ένταση στην περιοχή της Δένειας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ.

Κληθείς να αναφέρει τι συνέβη σήμερα στην περιοχή της Δένειας και σχετικά με τις καταγγελίες για ενόχληση και απειλές Ε/κ αγρότη από Τούρκους στρατιώτες, ο κ. Σιντίκ ανέφερε ότι ο αγρότης εργαζόταν χωρίς άδεια εντός της νεκρής ζώνης και βόρεια της γραμμής κατάπαυσης του πυρός, «παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί πολλές φορές ότι έπρεπε να επιστρέψει. Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ ήταν παρούσα και η παρουσία μας απέτρεψε οποιαδήποτε ένταση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE