ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Μαυρογιάννης: «Η προσπάθεια για αλλαγή δεν τελειώνει τον Φεβρουάριο»

Α. Μαυρογιάννης: «Η προσπάθεια για αλλαγή δεν τελειώνει τον Φεβρουάριο»

«Τα Πολεμίδια, που έχουν προσφέρει τα μέγιστα, με τη φιλοξενία των προσφύγων του 1974, μας δείχνουν τον δρόμο», ανέφερε σε χθεσινοβραδινή περιφερειακή συγκέντρωση ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Πάνω Πολεμιδιών, με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, άνοιξαν με τις ομιλίες τους, ο κοινοτάρχης Πάνω Πολεμιδιών, Κυριάκος Μαυρής και εκ μέρους της νεολαίας της περιοχής, η Χάρις Ζαντή. Εξέφρασαν τη στήριξή τους στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη και επεσήμαναν την ανάγκη να γυρίσει σελίδα ο τόπος.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο ανεξάρτητος υποψήφιος, επεσήμανε πως όταν πρέπει κανείς να διαλέξει το χαράκωμά του, έχει σημασία να βρεθεί στο σωστό χαράκωμα, με τους ανθρώπους που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο. «Η αλλαγή είναι συλλογική δουλειά», τόνισε.

Πρόσθεσε ότι, η προσπάθεια μας για αλλαγή, δεν τελειώνει τον Φεβρουάριο, αλλά θα συνεχιστεί κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, για να πετύχουμε όλα αυτά τα οποία παρουσιάζονται στις εξαγγελίες μας.

«Η βασική μας υπόσχεση είναι ότι θα παλεύουμε συνεχώς για να επιτύχουμε συγκεκριμένους στόχους που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, ώστε να ανεβάσουμε τον τόπο μας λίγο ψηλότερα, όπως λέει και ο γνωστός στίχος του Σεφέρη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στους εκτοπισθέντες τόνισε πως, έχει σημασία το κράτος μας, να γίνει στοργικό και να σκέφτεται τους ανθρώπους, εν όψει και εν αναμονή της επίλυσης του Κυπριακού. «Δεν είναι το ένα ή το άλλο, αλλά και τα δύο μαζί», συμπλήρωσε.

Τόνισε ότι, παίζουμε στο τέλος της παράτασης για το Κυπριακό και πως για την επίλυσή του δεν αρκούν μόνον οι διπλωματικοί χειρισμοί, αλλά μία ευρύτερη προσπάθεια που θα περιλαμβάνει την ανάκτηση της χαμένης μας αξιοπιστίας.

«Θα πρέπει να καταφέρουμε να κινητοποιήσουμε την Ευρώπη και τον διεθνή παράγοντα. Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, που μέχρι και η Τουρκία να καταλάβει ότι το συμφέρον της είναι η λύση του Κυπριακού», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top