ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέντε box files το πόρισμα για Κατσουνωτό - Δεν αποκλείεται να ληφθούν αποφάσεις στις αρχές Νοεμβρίου

Πέντε box files το πόρισμα για Κατσουνωτό - Δεν αποκλείεται να ληφθούν αποφάσεις στις αρχές Νοεμβρίου

Από πέντε box files αποτελείτο το πόρισμα του ποινικού ανακριτή για τις καταγγελίες της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών Άννας Αριστοτέλους, εναντίον του Μιχάλη Κατσουνωτού, για συνεργασία με βαρυποινίτη με στόχο την ηθική τους εξόντωση.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο «Φιλελεύθερος», η μελέτη του πορίσματος βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε διευκρινίσεις από τον Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, ποινικό ανακριτή της υπόθεσης.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το πόρισμα μελετάται από ομάδα λειτουργών της Νομικής Υπηρεσίας, ενώ δεν αποκλείεται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις στις Αρχές Νοεμβρίου, ενώ στο ογκωδέστατο πόρισμα υπήρχαν καταθέσεις, έγγραφα και άλλο υλικό που έπρεπε να γίνει συσχετισμός μεταξύ τους.

Σε ό,τι αφορά την έρευνα που διεξάγεται για εισαγωγή ναρκωτικών και κινητών στις Φυλακές, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν συσχετίζεται με το πόρισμα Αιμιλιανίδη γι’ αυτό και δεν θα αναμένει τη συμπλήρωσή της.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις στις οποίες καταγράφεται ότι βαρυποινίτες μέσω κινητών τηλεφώνων σχεδίασαν εγκλήματα ή έδιναν οδηγίες για ναρκωτικά, οπόταν θεωρείται πλέον δεδομένο ότι μπήκαν κινητά στις Φυλακές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top