Πάνε Βουλή τα ανείσπρακτα κορωνοπρόστιμα – Εκκρεμούν εκατομμύρια ευρώ

Πάνε Βουλή τα ανείσπρακτα κορωνοπρόστιμα – Εκκρεμούν εκατομμύρια ευρώ

Για τα ανείσπρακτα κορωνοπρόστιμα μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ελεγκτικής υπηρεσίας, Μάριος Πετρίδης στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα».

«Θα συζητηθεί σήμερα στην επιτροπή ελέγχου της Βουλής όσο αφορά τα κορωνοπρόστιμα που έμειναν ανέισπρακτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Έγιναν περίπου 3,2 εκατομμύρια έλεγχοι και είναι περίπου 13,6 εκατομμύρια ευρώ τα πρόστιμα. Από αυτά το μεγαλύτερο ποσοστό μένει ανείσπρακτο», κατέληξε.  

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE