Πάνε Βουλή τα ανείσπρακτα κορωνοπρόστιμα – Εκκρεμούν εκατομμύρια ευρώ

Πάνε Βουλή τα ανείσπρακτα κορωνοπρόστιμα – Εκκρεμούν εκατομμύρια ευρώ

Για τα ανείσπρακτα κορωνοπρόστιμα μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ελεγκτικής υπηρεσίας, Μάριος Πετρίδης στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα».

«Θα συζητηθεί σήμερα στην επιτροπή ελέγχου της Βουλής όσο αφορά τα κορωνοπρόστιμα που έμειναν ανέισπρακτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Έγιναν περίπου 3,2 εκατομμύρια έλεγχοι και είναι περίπου 13,6 εκατομμύρια ευρώ τα πρόστιμα. Από αυτά το μεγαλύτερο ποσοστό μένει ανείσπρακτο», κατέληξε.  

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE