Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας - 235 σχολεία της Α' Αθηνών

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας - 235 σχολεία της Α' Αθηνών

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε προκειμένου να την παρακολουθήσει από κοντά.

Στην παρέλαση συμμετείχαν και τα 235 σχολεία της Α' Αθηνών (134 δημοτικά, 50 γυμνάσια και 51 λύκεια, γενικής και ειδικής παιδείας), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθε ένα, η ομάδα των Special Olympics, καθώς επίσης και οι πρόσκοποι.

Την παρέλαση παρακολούθησαν και εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, μεταξύ των οποίων η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας προοδευτικά δίνονται στην κυκλοφορία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE