Μητέρα μονογονιός 3 ανήλικων: «Είμαι απελπισμένη, τα μωρά ζητούν μου γάλα και δεν έχω... κλαίω τρεις μέρες»

Μητέρα μονογονιός 3 ανήλικων: «Είμαι απελπισμένη, τα μωρά ζητούν μου γάλα και δεν έχω... κλαίω τρεις μέρες»

Σε ανάγκη βρίσκεται μητέρα μονογονιός τριών ανήλικων παιδιών κάτω των 8 ετών.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better place" η μητέρα έστειλε απεγνωσμένη μήνυμα για βοήθεια στην ομάδα. Όπως αναφέρει και στο μήνυμα, το ψυγείο είναι άδειο και δεν έχει ούτε σεντ να αγοράσει γάλα για τα παιδιά της.

"Τα μωρά ζητούν μου γάλα και δεν έχω" αναφέρει η μητέρα. Ενώ φανερά απογοητευμένη στη συνέχεια περιγράφει ότι "Έχει τρεις μέρες κλαίω".

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE