Ολοκληρώθηκε η μερική επιστράτευση στη Ρωσία και ο Πούτιν χαιρέτισε τον «πατριωτισμό» των επιστρατευμένων

Ολοκληρώθηκε η μερική επιστράτευση στη Ρωσία και ο Πούτιν χαιρέτισε τον «πατριωτισμό» των επιστρατευμένων

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού ανακοίνωσε σήμερα ότι η «μερική επιστράτευση» που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο έχει ολοκληρωθεί.

Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, η οποία μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ο Σοϊγκού είπε ότι 82.000 επίστρατοι έχουν ήδη σταλεί στην εμπόλεμη ζώνη και 41.000 από αυτούς εντάχθηκαν ήδη σε στρατιωτικές μονάδες ενώ άλλοι 218.000 βρίσκονται σε κέντρα εκπαίδευσης.

Ο Πούτιν ευχαρίστησε τους επιστρατευμένους και τις οικογένειές τους και χαιρέτισε τον «πατριωτισμό» τους.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.