Μόλις 20 χρονών - Του πέρασαν χειροπέδες για κατοχή ναρκωτικών - Σκόπευε να τα πουλήσει

Μόλις 20 χρονών - Του πέρασαν χειροπέδες για κατοχή ναρκωτικών - Σκόπευε να τα πουλήσει

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) ανέκοψαν γύρω στις 6.30 χθες Παρασκευή το απόγευμα για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 20χρονος κάτοικος Λευκωσίας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε εντοπίστηκαν στο εσωτερικό κάλυμμα του τροχού του αυτοκινήτου του, 43 νάιλον σακουλάκια τα οποία περιείχαν συνολικά 26 γραμμάρια άσπρης σκόνης που μοιάζει με κοκαΐνη.

Ο 20χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE