Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Ξυλοκόπησαν νεαρό

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Ξυλοκόπησαν νεαρό

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, κοινής επίθεσης κ.ά, που διαπράχθηκαν στις 9/10/2022 στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας, 20, 26 και 27 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία, εναντίον 20χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, φαίνεται να δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων.

Ο 20χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε διάφορα θλαστικά τραύματα στα χέρια, καθώς επίσης και ανοικτό κάταγμα μετακαρπίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE