Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Ξυλοκόπησαν νεαρό

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Ξυλοκόπησαν νεαρό

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, κοινής επίθεσης κ.ά, που διαπράχθηκαν στις 9/10/2022 στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας, 20, 26 και 27 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία, εναντίον 20χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, φαίνεται να δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων.

Ο 20χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε διάφορα θλαστικά τραύματα στα χέρια, καθώς επίσης και ανοικτό κάταγμα μετακαρπίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE