Καταγγελία στο ThemaOnline: «Βουνό» οι αναπάντητες κλήσεις για το επίδομα τέκνου - «Πήρα 308 φορές» - Φωτογραφία

Καταγγελία στο ThemaOnline: «Βουνό» οι αναπάντητες κλήσεις για το επίδομα τέκνου - «Πήρα 308 φορές» - Φωτογραφία

Προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία Κύπριου πολίτη στο ThemaOnline για τις εκατοντάδες αναπάντητες κλήσεις στο γραφείο επιδόματος τέκνου.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών καταγγέλλει τη μάταια προσπάθεια που κατέβαλε για να επικοινωνήσει με το γραφείο, αφού τόσο τον προηγούμενο όσο και αυτό τον μήνα δεν του καταβλήθηκε ολόκληρο το ποσό, παρόλο που αυτή τη φορά μερίμνησε να επισυνάψει όλα όσα χρειαζόταν η αίτηση, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Έκανα 308 κλήσεις και είτε παίζει κρατημένο είτε δεν απαντούν και δεν κατάφερα να επικοινωνήσω ακόμη μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

«Το Υπουργείο διεμήνυσε ότι διορθώθηκαν αυτά τα θέματα. Δεν γίνεται να τους παίρνεις τόσες φορές και να μην απαντούν», πρόσθεσε.

Θέλοντας να εξηγήσει το λόγο που προχώρησε σε καταγγελία στην ιστοσελίδα μας, ο πατέρας σημείωσε ότι «δεν είναι για τα λεφτά, είναι για την ταλαιπωρία και για την καθυστέρηση»

«Να δούμε πόσος κόσμος παίρνει τηλέφωνο και δεν απαντούν. Τουλάχιστον εγώ έχω δουλειά, τι να πει μια μάνα που μπορεί να είναι και άνεργη;», κατέληξε.

Δείτε τις κλήσεις εδώ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE