LIKE ONLINE

BeReal: Ποια είναι η νέα εφαρμογή και γιατί μιλάνε όλοι γι’ αυτήν - Τονίζει τις αληθινές πλευρές της καθημερινότητας

BeReal: Ποια είναι η νέα εφαρμογή και γιατί μιλάνε όλοι γι’ αυτήν - Τονίζει τις αληθινές πλευρές της καθημερινότητας

Μια νέα εφαρμογή ήρθε στο προσκήνιο και όλοι μιλούν γι’ αυτό! Αν έχεις βαρεθεί τις διαφημίσεις που κατακλύζουν όλα τα social media, τότε θα λατρέψεις το BeReal. Τι είναι αυτό, όμως, που το έχει κάνει τόσο μοναδικό και ξεχωριστό από οτιδήποτε υπάρχει αυτή τη στιγμή σαν εφαρμογή;

Το BeReal ισχυρίζεται ότι είναι η εφαρμογή όπου μπορείς να δεις τους φίλους σου χωρίς φίλτρα! Επιπλέον, υποστηρίζει την κοινοποίηση ακατέργαστων στιγμών, θέλοντας να τονίσει την αξία της πραγματική ζωής ακριβώς έτσι όπως είναι. Θα μπορούσε, όμως, να εξελιχθεί ως η πιο hot πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης; Ας το ανακαλύψουμε.

Τι είναι το BeReal;

Το BeReal είναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης κοινής χρήσης φωτογραφιών που ειδοποιεί τους χρήστες να δημοσιεύουν μία αφιλτράριστη φωτογραφία τους καθημερινά. Σε μια τυχαία στιγμή κάθε μέρα, εσύ και οι φίλοι σου θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση ότι «Ήρθε η ώρα για το BeReal». Μόλις δεις αυτή την ειδοποίηση ξέρεις ότι έχεις δύο λεπτά για να τραβήξεις μια φωτογραφία ό,τι κι αν κάνεις εκείνη τη στιγμή και να τη μοιραστείς με τους φίλους σου.

Δύο λεπτά είναι λίγος χρόνος για να επιμεληθείς το οτιδήποτε, οπότε αυτή η εφαρμογή σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου χωρίς κανένα φίλτρο. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος του BeReal, να σε πιάσει στην πιο ανυποψίαστη στιγμή σου, αντικρούοντας τα διαδεδομένα προβλήματα με τις σημερινές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο καθένας εμφανίζει τις τέλεια επιμελημένες και εκλεπτυσμένες εκδοχές της ζωής του.

Ποια είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά του BeReal;

Λειτουργία λήψης διπλής κάμερας: Το BeReal ενεργοποιεί ταυτόχρονα την μπροστινή και την πίσω κάμερα για λήψη φωτογραφίας. Μπορείς, δηλαδή, να τραβήξεις μια selfie και μια φωτογραφία του περιβάλλοντός στο οποίο βρίσκεσαι ταυτόχρονα. Μπορείς να τραβήξεις όσες λήψεις θέλεις, αλλά μπορείς να δημοσιεύσεις μόνο μία. Δεδομένου ότι υπάρχει ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, υπάρχει πρόσθετη πίεση για να ολοκληρώσεις τη δημοσίευση της φωτογραφίας σου.

Μηδενικοί ακόλουθοι: Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων, δεν μπορείς να έχεις followers στο BeReal. Μπορείς να προσθέσεις όσους φίλους θέλεις, αλλά πρέπει να δημοσιεύσουν μια στιγμή BeReal για να δουν την ανάρτησή σου.

Πώς κάνεις εγγραφή στο BeReal;

Η εγγραφή στην εφαρμογή είναι απλή. Μόλις το κατεβάσεις από το Google Play ή το App Store, θα σου ζητηθεί να εισάγεις το όνομά σου και να δημιουργήσεις ένα όνομα χρήστη. Πρέπει να δώσεις τον αριθμό τηλεφώνου σου για να λάβεις έναν κωδικό μίας χρήσης. Αφού επαληθευτείς έχεις μπει στον κόσμο του BeReal.

Έπειτα, μπορείς να εισάγεις τη λίστα επαφών σου για να βρεις φίλους ή να αναζητήσεις τα ονόματά τους για να τους προσθέσεις. Να τονίσουμε ότι η εφαρμογή χρησιμοποιεί αριθμούς τηλεφώνου ως μοναδική μέθοδο εγγραφής. Το email σου και άλλα social media δεν είναι συνδεδεμένα.

Πηγή: ipop.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top