ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο βιαστής της 34χρονης - Το ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο βιαστής της 34χρονης - Το ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Τη σύλληψη του 45χρονου άνδρα που είχε βιάσει στο Παλαιό Φάληρο μια 34χρονη γυναίκα και είχε αποπειραθεί να βιάσει στην ίδια περιοχή άλλη μια γυναίκα ηλικίας 24 ετών ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» έγραφψε στην ανάρτησή του στο twitter ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

 

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα όταν αντιλήφθηκε ότι η ΕΛΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών είχαν σκιαγραφήσει πλήρως το προφίλ του 45χρονου τόσο από τις μαρτυρίες των δύο θυμάτων του όσο και από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έδρασε το επίμαχο βράδυ.

Όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές πρόκειται για έναν αδίστακτο και επικίνδυνο βιαστή ο οποίος πριν από έξι μήνες φέρεται να αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά μια ακόμη γυναίκα.

Το στοιχείο που «κάρφωσε» τον 45χρονο ήταν το DNA που άφησε στο αυτοκίνητο της 24χρονης γυναίκας την οποία είχε προσπαθήσει να βιάσει το ίδιο βράδυ με αυτό στο οποίο ξέσπασε τα διεστραμμένα σεξουαλικά του ένστικτα στην 34χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος δεν είναι σεσημασμένος, όμως φέρεται να έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, ενώ η μητέρα του με την οποία διέμενε, καθώς είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, εμφανίζεται να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς ο δράστης φέρεται να είχε ξεσπάσματα βίας πάνω της.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top