ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εκτός τόπου και χρόνου» - Απαράδεκτες οι αυξήσεις σε τέλη από δημόσιους οργανισμούς λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

«Εκτός τόπου και χρόνου» - Απαράδεκτες οι αυξήσεις σε τέλη από δημόσιους οργανισμούς λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών θεωρεί ότι οποιεσδήποτε αυξήσεις από δημόσιους οργανισμούς στην παρούσα χρονική περίοδο είναι «εκτός τόπου και χρόνου» αναφερόμενος σε αυξήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας στα τέλη υδατοπρομήθειας, στα τέλη αποχετεύσεων και νέα τέλη στο κόστος εγκατάστασης οικιακών φωτοβολταϊκών.

Σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος σημειώνει ότι μεγάλο μέρος των καταναλωτών σήμερα περνά εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες και αναγκάζεται να κάνει οδυνηρές περικοπές στον οικογενειακό του προϋπολογισμό.

«Τη στιγμή που όλοι καλούν τον επιχειρηματικό κόσμο να συμβάλει όσο μπορεί στην μείωση ή συγκράτηση των αυξήσεων, να έρχονται δημόσιοι οργανισμοί να ανακοινώνουν αυξήσεις που πλήττουν ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές. Αυτό, θεωρείται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών ως απαράδεκτο, τουλάχιστο στην παρούσα χρονική περίοδο», προστίθεται.

Ισχυρή άποψη του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, συνεχίζει η ανακοίνωση, είναι ότι, τουλάχιστον οι δημόσιοι οργανισμοί, θα πρέπει να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για εξεύρεση άλλων τρόπων για να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά τους προβλήματα, εκτός από την αύξηση των τελών τους.

Παράκληση του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, τόσο στους δημόσιους οργανισμούς, όσο και προς την νομοθετική εξουσία στην οποία κάποιες από τις αυξήσεις θα χρειαστεί να τύχουν της έγκρισής της, να λάβουν σοβαρά υπόψη την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση των καταναλωτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top