Υπουργείο Μεταφορών για στάση εργασίας στο αεροδρόμιο: «Δεν εξυπηρετεί σε οτιδήποτε και ούτε χρειαζόταν να γίνει»

Υπουργείο Μεταφορών για στάση εργασίας στο αεροδρόμιο: «Δεν εξυπηρετεί σε οτιδήποτε και ούτε χρειαζόταν να γίνει»

Σε δίωρη στάση εργασίας κατήλθαν οι υπάλληλοι στο Αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω των απολύσεων που έγιναν σε μέλη του προσωπικού.

Άμεση ήταν η απάντηση του Υπουργείου Μεταφορών υπενθυμίζοντας προς τις εταιρείες τους σχετικούς κανονισμούς και διατάγματα.


Ταυτόχρονα, υπενθυμίζουμε ότι, στους σχετικούς Κανονισμούς που συνοδεύουν το Διάταγμα αναφέρεται ότι προτεραιότητα για εργοδότηση έχει τυχόν πλεονάζον προσωπικό από υφιστάμενες εταιρείες λόγω μείωσης του κύκλου εργασιών τους.

Παράλληλα, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων θεωρεί ότι η σημερινή στάση εργασίας δεν εξυπηρετεί σε οτιδήποτε και ούτε χρειαζόταν να γίνει, ενόψει μάλιστα και της αυριανής συνάντησης του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με όλους τους εμπλεκόμενους, η οποία είχε προγραμματιστεί από χθες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.