ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο ραντεβού Αναστασιάδη - Αβέρωφ: Θα ξεκαθαρίσουν το «θολό» τοπίο μεταξύ τους

Αύριο ραντεβού Αναστασιάδη - Αβέρωφ: Θα ξεκαθαρίσουν το «θολό» τοπίο μεταξύ τους

Συνάντηση για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί. 

Οι δυο ισχυροί άντρες, θα λύσουν την σιωπή τους και θα μιλήσουν μεταξύ τους , ώστε να ξεκαθαριστούν οι σκιές που υπήρχαν μεταξύ τους.

Να σημειωθεί ότι την τελευταία εβδομάδα υπήρχε έντονη φημολογία για την σχέση των δυο αντρών εν όψει των Προεδρικών Εκλογών του 2023.

Ωστόσο νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι «Τιμώντας με συνέπεια τις πιο πάνω αρχές, θα εκφράσω τις θέσεις μου δια αυστηρά προσωπικής επιστολής προς τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ.

Την ίδια ώρα επαναλαμβάνω πως είμαι στη διάθεση του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να ακούσω τις όποιες απόψεις ή και ανησυχίες διατηρούσε ή διατηρεί, όπως άλλωστε πάντοτε έπραττα».

Τις τελευταίες ώρες πυροσβεστικές παρεμβάσεις ανθρώπων του ΔΗΣΥ και του προεδρικού, επιχείρησαν να σβήσουν την ενόχληση των δυο αντρών, με θετικό αποτέλεσμα τον προγραμματισμό συνάντησης Νίκου Αναστασιάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου την Τετάρτη πρωί γύρω στις 9.30 (02/11).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top