LIFESTYLE

Σοφία Μουτίδου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη

Σοφία Μουτίδου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη

Καλεσμένη στo «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Τρίτη (1/10) η Σοφία Μουτίδου. Ωστόσο, λίγο έλειψε να μην εμφανιστεί στο πλατό, καθώς νωρίτερα βρέθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός έντονου πόνου που ένιωσε.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στον Νίκο Μουτσινά. Όπως ανέφερε σκέφτηκε ότι μπορεί να την κρατήσουν ακόμα και για χειρουργείο, καθώς ο πόνος ήταν αφόρητος.

Είπε συγκεκριμένα on air: «Παραλίγο να μην έρθω. Ήμουν άρρωστη το πρωί, πήγα στο νοσοκομείο. Κάτι γυναικολογικό. Πήγαινα στο νοσοκομείο με φοβερό πόνο. Μέχρι που σκέφτηκα ότι μπορεί να με κρατήσουν για χειρουργείο. Είχα φοβερό γυναικολογικό πόνο και πήγα και μου λένε δεν έχεις τίποτα. Μάλλον είναι επειδή θα αδιαθετήσω, γιατί έχω κάτι αδιαθεσίες εφηβικές, οι ορμόνες είναι».

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν βέβαιη ότι θα μείνω μέσα και λέω ποια εκπομπή; Δεν θα κάνω τίποτα, ούτε παραστάσεις. Τελικά δεν έχω τίποτα, είμαι πάρα πολύ καλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου

Το όνομα της Σοφίας Μουτίδου ακούστηκε αρκετά τις τελευταίες μέρες λόγω της διαδικτυακής της κόντρας με την Κατερίνα Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram, το Σάββατο (22/10), μια φωτογραφία της παρουσιάστριας με την τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, από τα παρασκήνια του «J2US», γράφοντας το σχόλιο «Λίγο ακόμα πρέπει…».

Η Κατερίνα Καινούργιου είδε το Instagram Story της ηθοποιού και απάντησε αναλόγως, γράφοντας με τη σειρά της: «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στη φωτογραφία; Γυναικεία αλληλεγγύη σού λέει μετά. Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ».

Στη συνέχεια, η ίδια, με δεύτερο Instagram Story, κοινοποίησε ανάρτηση χρήστη του Twitter, στην οποία γραφόταν το εξής σχόλιο: «Η Μουτίδου, πριν από λίγο, ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι… Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακωνεται, να χώνει άντρες στα βυζιά της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες, που και αυτές κάνουν ό,τι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις), τις κατακρίνει».

Λίγο αργότερα, η Σοφία Μουτίδου επανήλθε στο θέμα, δίνοντας τη δική της απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως επρόκειτο «για ένα ανοιχτό θέμα», προσθέτοντας ότι η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ALPHA «πιάνει όποιον θέλει στο στόμα της».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top