Φαίη Σκορδά: Γέλασαν… μέχρι και οι κάμεραμαν – Ασύλληπτη γκάφα στο «Πρωινό μας»

Φαίη Σκορδά: Γέλασαν… μέχρι και οι κάμεραμαν – Ασύλληπτη γκάφα στο «Πρωινό μας»

Η Φαίη Σκορδά μας έχε συνηθίσει στις γκάφες στο Πρωινό μας, αφού είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος.

Μετά λοιπόν το σαρδάμ με το όνομα καλεσμένου της, με αυτό που συνέβη με τον Κώστα Σαφέτη στο πλατό, γέλασαν μέχρι και οι κάμεραμαν.

Ο καλλιτέχνης τραγούδησε και στη συνέχεια ανέφερε το πρόγραμμά του στην παρουσιάστρια. Κάποια στιγμή μάλιστα, της είπε: «Στις 18 Νοεμβρίου ξεκινάω στο Voice Αθηνών…».

Την στιγμή εκείνη η Φαίη τα «έχασε» γιατί νόμιζε πως θα πάει στο The Voice.

«Ποιο Voice; Αχ νόμισα στο δικό μας Voice! Απανωτά τα χτυπήματα! Επειδή έχουμε το Vocie εδώ γι’ αυτό ρωτάω… Μπερδεύτηκα…» είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE