Φαίη Σκορδά: Γέλασαν… μέχρι και οι κάμεραμαν – Ασύλληπτη γκάφα στο «Πρωινό μας»

Φαίη Σκορδά: Γέλασαν… μέχρι και οι κάμεραμαν – Ασύλληπτη γκάφα στο «Πρωινό μας»

Η Φαίη Σκορδά μας έχε συνηθίσει στις γκάφες στο Πρωινό μας, αφού είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος.

Μετά λοιπόν το σαρδάμ με το όνομα καλεσμένου της, με αυτό που συνέβη με τον Κώστα Σαφέτη στο πλατό, γέλασαν μέχρι και οι κάμεραμαν.

Ο καλλιτέχνης τραγούδησε και στη συνέχεια ανέφερε το πρόγραμμά του στην παρουσιάστρια. Κάποια στιγμή μάλιστα, της είπε: «Στις 18 Νοεμβρίου ξεκινάω στο Voice Αθηνών…».

Την στιγμή εκείνη η Φαίη τα «έχασε» γιατί νόμιζε πως θα πάει στο The Voice.

«Ποιο Voice; Αχ νόμισα στο δικό μας Voice! Απανωτά τα χτυπήματα! Επειδή έχουμε το Vocie εδώ γι’ αυτό ρωτάω… Μπερδεύτηκα…» είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.