Φαίη Σκορδά: Γέλασαν… μέχρι και οι κάμεραμαν – Ασύλληπτη γκάφα στο «Πρωινό μας»

Φαίη Σκορδά: Γέλασαν… μέχρι και οι κάμεραμαν – Ασύλληπτη γκάφα στο «Πρωινό μας»

Η Φαίη Σκορδά μας έχε συνηθίσει στις γκάφες στο Πρωινό μας, αφού είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος.

Μετά λοιπόν το σαρδάμ με το όνομα καλεσμένου της, με αυτό που συνέβη με τον Κώστα Σαφέτη στο πλατό, γέλασαν μέχρι και οι κάμεραμαν.

Ο καλλιτέχνης τραγούδησε και στη συνέχεια ανέφερε το πρόγραμμά του στην παρουσιάστρια. Κάποια στιγμή μάλιστα, της είπε: «Στις 18 Νοεμβρίου ξεκινάω στο Voice Αθηνών…».

Την στιγμή εκείνη η Φαίη τα «έχασε» γιατί νόμιζε πως θα πάει στο The Voice.

«Ποιο Voice; Αχ νόμισα στο δικό μας Voice! Απανωτά τα χτυπήματα! Επειδή έχουμε το Vocie εδώ γι’ αυτό ρωτάω… Μπερδεύτηκα…» είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.