Φαίη Σκορδά: Γέλασαν… μέχρι και οι κάμεραμαν – Ασύλληπτη γκάφα στο «Πρωινό μας»

Φαίη Σκορδά: Γέλασαν… μέχρι και οι κάμεραμαν – Ασύλληπτη γκάφα στο «Πρωινό μας»

Η Φαίη Σκορδά μας έχε συνηθίσει στις γκάφες στο Πρωινό μας, αφού είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος.

Μετά λοιπόν το σαρδάμ με το όνομα καλεσμένου της, με αυτό που συνέβη με τον Κώστα Σαφέτη στο πλατό, γέλασαν μέχρι και οι κάμεραμαν.

Ο καλλιτέχνης τραγούδησε και στη συνέχεια ανέφερε το πρόγραμμά του στην παρουσιάστρια. Κάποια στιγμή μάλιστα, της είπε: «Στις 18 Νοεμβρίου ξεκινάω στο Voice Αθηνών…».

Την στιγμή εκείνη η Φαίη τα «έχασε» γιατί νόμιζε πως θα πάει στο The Voice.

«Ποιο Voice; Αχ νόμισα στο δικό μας Voice! Απανωτά τα χτυπήματα! Επειδή έχουμε το Vocie εδώ γι’ αυτό ρωτάω… Μπερδεύτηκα…» είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE