Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία αποτυπώνει μία μικρή άσπρη κάμερα σε πάσσαλο δίπλα από τα φώτα τροχαίας στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Μακεδονιτίσσης (φώτα K Cineplex Στροβόλου).
Το ThemaOnline επικοινώνησε αρχικά με την Αστυνομία που επιβεβαίωσε την ύπαρξη των καμερών, ενημερώνοντας παράλληλα πως ανήκουν στο Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Από την πλευρά τους, τα Δημόσια Έργα επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για δικές τους κάμερες που καταγράφουν την κυκλοφοριακή κίνηση στο σημείο. Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για τα δεδομένα που συλλέγουν οι συγκεκριμένες κάμερες.
Συνολικά φαίνεται να υπάρχουν πέντε τέτοιες κάμερες σε διαφορετικά σημεία του οδικού δικτύου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




