Μετά την μεγάλη πατάτα έφτασε η μεγάλη φράουλα - Έβαλε και τα γιορτινά της - Δείτε φωτογραφία

Μετά την μεγάλη πατάτα έφτασε η μεγάλη φράουλα - Έβαλε και τα γιορτινά της - Δείτε φωτογραφία

Η μεγάλη πατάτα στην Ξυλοφάγου ήταν μόνο η αρχή. Η Δερύνεια έστησε τη μεγάλη φράουλα και μάλιστα φόρεσε και τα χριστουγεννιάτικά της.

Ήδη πολλές κοινότητες και Δήμοι στολίζουν πάρκα και κρεμάνε φωτεινά λαμπάκια για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τη Δερύνεια όμως να πρωτοτυπεί με την «Big Christmas Strawberry».

Είναι σίγουρο πως θα γίνει το επόμενο viral σημείο για φωτογραφίες. Η φράουλα έχει στηθεί σε μικρή πλατεία κοντά στην εκκλησία της Παναγίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δερύνεια είναι διάσημη για τις φράουλές της. Μάλιστα, κάθε δύο χρόνια, διοργανώνει το Φεστιβάλ Φράουλας.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το StudentLife.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.