Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α κατά απόφασης για παράταση στο ωράριο μουσικοχορευτικών κέντρων

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α κατά απόφασης για παράταση στο ωράριο μουσικοχορευτικών κέντρων

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. "καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το νέο διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών που φαίνεται ξεκάθαρα να λυγίζει στις στις απαιτήσεις και πιέσεις συγκεκριμένου κλάδου κέντρων αναψυχής".

Σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι "μέσα από ένα απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό από κάθε άποψη διάταγμα δίνει το δικαίωμα στους οικείους Έπαρχους να παραβιάζουν το νόμο παραχωρώντας παράταση στη λειτουργία των δισκοθηκών , καμπαρέ , μουσικοχορευτικών κατά μιάμιση ώρα δημιουργώντας κέντρα αναψυχής δύο ταχυτήτων και προκαλώντας τις μέγιστες αναταράξεις στη βιομηχανία σε μια περίοδο που 3,500 κέντρα αναψυχής παλεύουν με νύχια και με δόντια να επιβιώσουν".

"Δυστυχώς η κυβέρνηση, συνεχίζει η ανακοίνωση, "για άλλη μια φορά δείχνει με πιο τρόπο αντιμετωπίζει την τεράστια αυτή βιομηχανία , αγνοώντας και δείχνοντας πραγματική άγνοια για τις πραγματικές ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας της βιομηχανίας των κέντρων αναψυχής μέσα από μιά ξεκάθαρη απόφαση εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων".

Καταλήγει σημειώντας ότι ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α θα ενεργήσει και θα πράξει ότι χρειάζεται για να ανατρέψει την απόφαση αυτή η οποία ήδη άρχισε να προκαλεί έντονες αντιδράσεις οι οποίες και θα ενταθούν και θα βγουν προς τα έξω με τον πιο έντονο τρόπο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE