Βιασμός 12χρονης: Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα

Βιασμός 12χρονης: Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα

Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 53χρονο και έναν 33χρονο οι οποίοι μετέβησαν σήμερα (02/11) το μεσημέρι, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της ΥποδιεύθυνσηςΠροστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα καιενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στηνανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογήςγνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί μεανήλικο άτομο.Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE