Συνελήφθη 48χρονη στην Ελλάδα επειδή… μιλούσε στην εκκλησία και έκανε παρατηρήσεις στον Ιερέα

Συνελήφθη 48χρονη στην Ελλάδα επειδή… μιλούσε στην εκκλησία και έκανε παρατηρήσεις στον Ιερέα

Μία 48χρονη γυναίκα από τη Λαμία που ζει τα τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο συνελήφθη από τις αρχές μετά τις καταγγελίες πιστών και ιερέων ότι παρεμποδίζει την λειτουργία.

Η 48χρονη, σύμφωνα με το cretapost.gr, πηγαίνει στην εκκλησία και μιλάει την ώρα τις βραδινής λειτουργίας με τους άλλους πιστούς, οι οποίοι αν και της κάνουν παρατήρηση για να σταματήσει εκείνη συνεχίζει.

Μάλιστα κάνει παρατηρήσεις την ώρα της λειτουργίας στον Ιερέα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση στο ναό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικοί της έκαναν επίπληξη ενώ το βράδυ της Τετάρτης κλήθηκαν εκ νέου να παρέμβουν. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Να σημειωθεί ότι η 48χρονη, που ζει μόνη της στο Ρέθυμνο, δε βρίζει και δεν είναι επιθετική.

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE