Συνελήφθη 48χρονη στην Ελλάδα επειδή… μιλούσε στην εκκλησία και έκανε παρατηρήσεις στον Ιερέα

Συνελήφθη 48χρονη στην Ελλάδα επειδή… μιλούσε στην εκκλησία και έκανε παρατηρήσεις στον Ιερέα

Μία 48χρονη γυναίκα από τη Λαμία που ζει τα τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο συνελήφθη από τις αρχές μετά τις καταγγελίες πιστών και ιερέων ότι παρεμποδίζει την λειτουργία.

Η 48χρονη, σύμφωνα με το cretapost.gr, πηγαίνει στην εκκλησία και μιλάει την ώρα τις βραδινής λειτουργίας με τους άλλους πιστούς, οι οποίοι αν και της κάνουν παρατήρηση για να σταματήσει εκείνη συνεχίζει.

Μάλιστα κάνει παρατηρήσεις την ώρα της λειτουργίας στον Ιερέα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση στο ναό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικοί της έκαναν επίπληξη ενώ το βράδυ της Τετάρτης κλήθηκαν εκ νέου να παρέμβουν. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Να σημειωθεί ότι η 48χρονη, που ζει μόνη της στο Ρέθυμνο, δε βρίζει και δεν είναι επιθετική.

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.