LIFESTYLE

Ρεγγίνα Μακέδου: «Το χαμόγελο δεν είναι τρέλα και δύναμη είναι ανάγκη είναι μέρος της ίασης»

Ρεγγίνα Μακέδου: «Το χαμόγελο δεν είναι τρέλα και δύναμη είναι ανάγκη είναι μέρος της ίασης»

Μία νέα, άκρως αισιόδοξη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό η Ρεγγίνα Μακέδου. Η γυμνάστρια, που συνεχίζει να παλεύει με τη λευχαιμία, έστειλε για ακόμα μία φορά ένα ηχηρό μήνυμα υπογραμμίζοντας πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία των ασθενών.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρεγγίνα Μακέδου ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία χαμογελά και έγραψε ένα κείμενο για την καλή ψυχολογία των ασθενών, η οποία θέλει δουλειά και υπομονή. Η ίδια, ανέφερε επίσης πως οι ψυχολόγοι δεν είναι ντροπή αλλά ανάγκη, όπως ακριβώς και η αγάπη για τον εαυτό μας.

"Εκεί που όλα μοιάζουν κάπως περίεργα κάπως δύσκολα, κάπως απροσπέλαστα… Γύρνα με τσαχπινιά, χαμογέλα και πες πάμε… πάμε για όσο χρειαστεί… Το ψυχολογικό κομμάτι των ασθενών που νοσούν η αναρρώνουν από οποιοδήποτε μορφή καρκίνου είναι ένα μονοπάτι στρωμένο με αγκάθια… θέλει δουλειά, υπομονή και αποδοχή!

Ο ψυχολόγος δεν είναι ντροπή είναι ανάγκη να το θυμάσαι… η αγάπη για εσένα δεν είναι εγωισμός είναι ανάγκη! Το χαμόγελο δεν είναι τρέλα και δύναμη είναι ανάγκη είναι μέρος της ίασης… Γύρνα λοιπόν με τσαχπινιά και χαμόγελά στην μαυρίλα… γέμισε τον τόπο χρώματα."

Πηγή: missbloom.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top