Το «Gossip Girl» επιστρέφει τον Δεκέμβριο - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Το «Gossip Girl» επιστρέφει τον Δεκέμβριο - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Το sequel του “Gossip Girl” θα επιστρέψει με τη νέα σεζόν του, την 1η Δεκεμβρίου, στο HBO Max.

Η streaming υπηρεσία της WarnerMedia, είχε ετοιμάσει στην πρώτη σεζόν, 10 ωριαία επεισόδια μίας καινούριας εκδοχής της σειράς που έκανε φίρμες τους Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford και Ed Westwick.

Η υπόθεση, η οποία βασίζεται και πάλι σε βιβλίο της Cecily von Ziegesar, είναι η ακόλουθη: Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την πρώτη σειρά και από τότε που σταμάτησε το Gossip Girl και μία νέα γενιά παιδιών έρχεται στο προσκήνιο. Στα επεισόδια βλέπουμε την επίδραση των social media στην καθημερινότητα αλλά και στην ίδια τη Νέα Υόρκη.

Στη νέα σειρά εργάζονται οι σεναριογράφοι του αρχικού Gossip Girl με πρώτο και καλύτερο τον Joshua Safran. Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους ηθοποιούς Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak και Savannah Lee Smith.

ΠΗΓΗ: watchandchill

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE