ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη: «Η κυπριακή κοινωνία, δεν μπορεί να είναι έρμαιο της ενδοοικογενειακής κόντρας του ΔΗΣΥ»

Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη: «Η κυπριακή κοινωνία, δεν μπορεί να είναι έρμαιο της ενδοοικογενειακής κόντρας του ΔΗΣΥ»

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία, δεν μπορούν να περιμένουν να λήξει η ενδοοικογενειακή κόντρα των δύο Συναγερμικών υποψηφίων», αναφέρει σε σημερινή (04/11) ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη, Πάνος Παρράς.

Όπως αναφέρει, «οι εσωκομματικές διαφορές τους δεν αφορούν τους πολίτες και την κοινωνία που ασφυκτιά από το κύμα ακρίβειας, που ντρέπεται για τη σήψη και την κατρακύλα της διαφθοράς, που βλέπει τη διχοτόμηση να είναι προ των πυλών».

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του εκπροσώπου του Εκλογικού Επιτελείου, Πάνου Παρρά:

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία, δεν μπορούν να περιμένουν να λήξει η ενδοοικογενειακή κόντρα των δύο Συναγερμικών υποψηφίων.

Είναι πλέον φανερό, ότι Νίκος Χριστοδουλίδης και Αβέρωφ Νεοφύτου, κάνουν τα πάντα για να γαντζωθούν στις καρέκλες τους, για να μας φορτώσουν ξανά τον Δημοκρατικό Συναγερμό στην εξουσία. Ως γνήσιοι συνεχιστές του Νίκου Αναστασιάδη, υπερασπίζονται το έργο μίας διακυβέρνησης με θλιβερά αποτελέσματα και χαμηλές προσδοκίες.

Οι εσωκομματικές διαφορές τους δεν αφορούν τους πολίτες και την κοινωνία που ασφυκτιά από το κύμα ακρίβειας, που ντρέπεται για τη σήψη και την κατρακύλα της διαφθοράς, που βλέπει τη διχοτόμηση να είναι προ των πυλών.

Η μοναδική επιλογή που μπορεί να έρθει σε ρήξη με τους εκπροσώπους της συντήρησης, είτε τους γνήσιους είτε τις κακές απομιμήσεις, η μοναδική επιλογή που θέλει και μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα, που θα επαναφέρει το ήθος στη διακυβέρνηση του τόπου, που μπορεί να αλλάξει την κατεύθυνση της χώρας και να δώσει προοπτική στους ανθρώπους της, ονομάζεται Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Ο λαός μπορεί, η Κύπρος θα τα καταφέρει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top