Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη: «Η κυπριακή κοινωνία, δεν μπορεί να είναι έρμαιο της ενδοοικογενειακής κόντρας του ΔΗΣΥ»

Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη: «Η κυπριακή κοινωνία, δεν μπορεί να είναι έρμαιο της ενδοοικογενειακής κόντρας του ΔΗΣΥ»

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία, δεν μπορούν να περιμένουν να λήξει η ενδοοικογενειακή κόντρα των δύο Συναγερμικών υποψηφίων», αναφέρει σε σημερινή (04/11) ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη, Πάνος Παρράς.

Όπως αναφέρει, «οι εσωκομματικές διαφορές τους δεν αφορούν τους πολίτες και την κοινωνία που ασφυκτιά από το κύμα ακρίβειας, που ντρέπεται για τη σήψη και την κατρακύλα της διαφθοράς, που βλέπει τη διχοτόμηση να είναι προ των πυλών».

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του εκπροσώπου του Εκλογικού Επιτελείου, Πάνου Παρρά:

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία, δεν μπορούν να περιμένουν να λήξει η ενδοοικογενειακή κόντρα των δύο Συναγερμικών υποψηφίων.

Είναι πλέον φανερό, ότι Νίκος Χριστοδουλίδης και Αβέρωφ Νεοφύτου, κάνουν τα πάντα για να γαντζωθούν στις καρέκλες τους, για να μας φορτώσουν ξανά τον Δημοκρατικό Συναγερμό στην εξουσία. Ως γνήσιοι συνεχιστές του Νίκου Αναστασιάδη, υπερασπίζονται το έργο μίας διακυβέρνησης με θλιβερά αποτελέσματα και χαμηλές προσδοκίες.

Οι εσωκομματικές διαφορές τους δεν αφορούν τους πολίτες και την κοινωνία που ασφυκτιά από το κύμα ακρίβειας, που ντρέπεται για τη σήψη και την κατρακύλα της διαφθοράς, που βλέπει τη διχοτόμηση να είναι προ των πυλών.

Η μοναδική επιλογή που μπορεί να έρθει σε ρήξη με τους εκπροσώπους της συντήρησης, είτε τους γνήσιους είτε τις κακές απομιμήσεις, η μοναδική επιλογή που θέλει και μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα, που θα επαναφέρει το ήθος στη διακυβέρνηση του τόπου, που μπορεί να αλλάξει την κατεύθυνση της χώρας και να δώσει προοπτική στους ανθρώπους της, ονομάζεται Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Ο λαός μπορεί, η Κύπρος θα τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE