Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το «Love Island» - Απόψε ο μεγάλος τελικός

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το «Love Island» - Απόψε ο μεγάλος τελικός

Απόψε Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 23:15 στον ΣΚΑΪ, θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός του «Love Island» και ένα από τα τέσσερα ζευγάρια θα αποχωρήσει από την Τενερίφη έχοντας ανακαλύψει τον έρωτα και έχοντας κερδίσει 50.000 ευρώ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συναντά στον κήπο της βίλας τα τέσσερα ζευγάρια του τελικού, μετά από μία εβδομάδα που έκρυβε αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές.

Μετά την τελευταία αποχώρηση, τα τέσσερα ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τις οικογένειές τους, όσο και να ακούσουν για πρώτη φορά τα σχόλιά τους για το ταίρι που απέκτησαν στο Love Island.

Για το ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ ξεκινάει απόψε η αντίστροφη μέτρηση και τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούν το έπαθλο είναι:

Αναστασία – Γιώργος, Χριστίνα – Αλέξανδρος, Μαρία – Αργύρης, Φάνης – Νίκη

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE