Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το «Love Island» - Απόψε ο μεγάλος τελικός

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το «Love Island» - Απόψε ο μεγάλος τελικός

Απόψε Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 23:15 στον ΣΚΑΪ, θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός του «Love Island» και ένα από τα τέσσερα ζευγάρια θα αποχωρήσει από την Τενερίφη έχοντας ανακαλύψει τον έρωτα και έχοντας κερδίσει 50.000 ευρώ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συναντά στον κήπο της βίλας τα τέσσερα ζευγάρια του τελικού, μετά από μία εβδομάδα που έκρυβε αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές.

Μετά την τελευταία αποχώρηση, τα τέσσερα ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τις οικογένειές τους, όσο και να ακούσουν για πρώτη φορά τα σχόλιά τους για το ταίρι που απέκτησαν στο Love Island.

Για το ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ ξεκινάει απόψε η αντίστροφη μέτρηση και τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούν το έπαθλο είναι:

Αναστασία – Γιώργος, Χριστίνα – Αλέξανδρος, Μαρία – Αργύρης, Φάνης – Νίκη

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE