Τα «όπλα» του Γιανέφσκι για να «κτυπήσει» την πρωτοπόρο

Τα «όπλα» του Γιανέφσκι για να «κτυπήσει» την πρωτοπόρο

Την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει η ΑΕΛ, απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Φυσικά, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Πάφο στο Τσίρειο, όπου όπλο της θα είναι από τη μία η ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες και φυσικά από την άλλη, θα έχει τον κόσμο της που θα την σπρώξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.