ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023: Η δυναμική των υποψηφίων στα social media - Ποιος βγαίνει νικητής

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023: Η δυναμική των υποψηφίων στα social media - Ποιος βγαίνει νικητής

Η μάχη των Προεδρικών Εκλογών δίνεται τόσο από πόρτα σε πόρτα όσο και διαδικτυακά.

Οι υποψήφιοι προσπαθούν να στείλουν το μήνυμά τους σε όσο το περισσότερο δυνατό κοινό για αυτό δημιουργούν προφίλ και σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αναστολή μέτρων κατά της πανδημίας επιτρέπει αυτό το διάστημα στους υποψηφίους να συναντιούνται πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες ενώ στο μίγμα των social media μπαίνει και το tik tok.

Το ThemaOnline ανέτρεξε στις επίσημες σελίδες των υποψηφίων σε facebook, instagram, twitter και tik tok καταγράφοντας τους ακόλουθούς τους και παρουσιάζει τους «νικητές» του διαδικτύου.

Από την παρουσία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης απουσιάζει το ΕΛΑΜ και ο υποψήφιός του, Χρίστος Χρίστου, καθώς οι πλατφόρμες δεν τους αφήνουν να δημιουργήσουν λογαριασμό. Η ενημέρωση στο διαδίκτυο γίνεται από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος αλλά και από ομάδες υποστηρικτών του κόμματος σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έρευνα, για τον υποψήφιο Χριστόδουλο Πρωτοπαπά εντοπίστηκε μόνο λογαριασμός στο twitter ενώ δεν βρέθηκαν επίσημοι λογαριασμοί για τους Τσελεστίνα ντε Πέτρο και Λουκά Σταύρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top